Undervisere

Mia Mourier

Screen Shot 2016-08-13 at 22.16.52passioneret yogalærer oprindelig uddannet fra Yogaskolen i Helsingør. Derefter uddannet i Dynamic Yoga Training Method – udviklet af Godfrey Devereaux samt MediYoga Instruktør ved ‘Institutet för Medicinsk Yoga i Sverige’ og Børne & Familie yogalærer fra Rainbow Kids Yoga.

Mia underviser og behandler i Hornbæk og hos Københavns Yoga på Østerbro. Tilbyder individuel yoga træning samt private yoga grupper.

Videreuddannelse: Mia deltager løbende i yoga uddannelse indenfor Dynamic Yoga i form af workshops og retreats med Godfrey Devereaux, Olivia Crooks og Birgitte Gorm Hansen. Mia er uddannet Kranio-Sakral Terapeut fra Stanley Rosenberg Institutet, og senest taget en Mindfulness uddannelse, der er baseret på Jon Kabat-Zinn’s MBSR metode: Mindfulness Baseret Stress Reduktion.

Mob: 29 78 25 45
Mail: mia@mourier.dk

 

Charlotte Jönsson

ligeså passioneret yogalærer uddannet fra Yogaskolen i Helsingør, underviser i Hornbæk samt i HelYoga i Helsingør samt privat i virksomheder og på workshops. Charlotte har undervist siden 2009 og dyrket yoga siden 2002. Er uddannet psykoterapeut ved Københavns Gestaltinstitut.

Efteruddannelse: Svaroopayoga med Henriette Rosenberg, Yoga Intensive Teacher Training med Erin Fleming, workshop med Godfrey Devereux, børneyoga og teenyoga med Marie Claire, Vinyasaflow med Simon Krohn, samt Anusara workshop med Marie Lumholtz.

Mob: 21665565
Mail: charlotte@yogaspirit.nu

 

Martin Petersen

martin_yogaUddannet yogalærer på Yoga Skolen i Helsingør af Søren Rasmussen. Inspireret af flere Hatha yoga retreats i Nepal, Deltaget i workshops Dynamic Yoga med Godfrey Deveraux. Underviser på små eksklusive hold hos ”Yoga in Nature” i Kvistgård. Grundlægger af det populære udendørs Yoga på Kronborg. Martins undervisningsform er primært YogaINmotion, med fokus på vejr trækning, smidighed, styrke og udholdenhed.

“For mig er yoga en udfordring, udforskning, disciplin, at mærke og forblive i nuet med det der er. Et frikvarter der måske lærer os at indkode en ro i den travle hverdag. I min undervisning lægger jeg vægt på at deltagerne mærker en udvikling hvor enten de er nye, let øvede eller erfarne yoga udøvere, med opmærksomhed på den enkelte deltager.”

Mob. 51 88 71 54
Mail. martin.p@ure-smykker.dk

Bente Rosaline Sommer

screen-shot-2017-01-10-at-15-17-46Bente Rosaline er oprindeligt uddannet farmaceut. Hun fandt sin egen vej ud af kronisk astma, smerter og stress med yin yoga. Og derfor kombinerer hun i dag sin viden fra vestlig medicin med den østlige visdom fra TCM (traditionel kinesisk medicin) og taoismen, som er balancen imellem yin og yang.

Bente Rosaline er uddannet Hatha yoga lærer hos Michael Sidhamo Johnson, og siden bygget oven på med 400 timers Yin Yoga uddannelse hos Asiens førende yin yoga lærer Victor Chng, og hans lærere Kristine Marie Rost og Dona Tumacder-Esteban, der har specialiceret sig i kvinders helbred og velbefindende, eks. cyklus problemer,  menstruationssmerter, fertilitetsproblemer, PMS osv. Der ud over har Bente taget kurser i bindevævsanatomi, bl.a. Anatomy Trains in Motion, inspireret af Tom Myers, der er en af verdens førende forskere i bindevæv.

Essensen af yin yoga handler om at skabe en dyb kontakt til din krop, så du lærer at lytte til den. Den forsøger nemlig altid at tale til dig igennem fysiske symptomer og sygdomme. Fordi de er et udtryk for ubalancer. Derfor arbejder Bente konsekvent på at genskabe balancen i kroppen. Styrke de respektive organer og deres funktioner. For på den måde at støtte din krop tilbage i balance.

Mob. 28 55 99 41
Mail: bente@yinlover.dk

Henriette Heegaard – Fast vikar og Sommeryoga

henriette_heegaard_portraitVi er så glade og stolte af at kunne præsentere Yoga i Hornbæks femte underviser på skemaet: Henriette Heegaard. Henriette er uddannet yogalærer på Yoga Skolen i Helsingør af Søren Rasmussen.

Henriette underviser YogaInMotion, hvor deltageren træner åndedræt, samt styrkende og smidiggørende yogastillinger.

Mob: 21773659
Mail: heegaard19@hotmail.com

Comments are closed.